Hiitti on Valmistaja ja Maahantuoja. Valmistamme ja tuomme maahan laajan valikoiman uutuus tuotteita ja välitämme niitä edelleen asiakkaillemme. 

Tuotetarjonta perustuu asiakaslähtöiseen ajattelutapaan, jossa asiakas saa ostettua tuotteita missä hinta ja laatu kohtaa. 

Miksi ostaa meiltä?

"Emme halua myydä sikaa säkissä" Nykypäivänä suurin osa käyttämistämme tuotteista valmistetaan Aasiassa, jonka takia suoritamme tuotteelle aina monipuoliset rasitustestit ja testaamme tuotteen itse. Täten lupaamme myydä asiakkaillemme vain korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita Suomalaisiin koteihin ja olosuhteihin. 

Tuotteisiin lukeutuu muun muassa:

- Vapaa-aikaan ja retkeilyyn tarvittavat tuotteet

- Kodin pienelektroniikkaa

- Ajoneuvojen lisävarusteet

- Rakentamiseen liittyvät tuotteet

- Paikalliset & kausikohtaiset käsityöt

Nämä reput ovat hyvin tehtyjä ja tyylikkäitä. Paras asia niiden suhteen on, että ne tekevät raskaasta kuormituksesta vähemmän raskaan, koska AGS-järjestelmä antaa kuorman tuntea paljon vähemmän kuin se todellisuudessa on.

Asiakkaan kommentti Amazonin kautta näistä repuista.

Pöytä löysi tiensä perille kohteeseen! Kiitos vielä kaupoista ja toimituksen järjestämisestä! :)

Jarno

Retkeilyvalo on todella käytännöllinen ja tehokkaampi kuin luulin. Latautuu aurinkokennon avulla hienosti myös sisätiloissa! Hieno tunnelmavalo iltaisin.

Pekka

Vaihdoin autooni LED polttimot ja siitä tuli kuin uusi auto! Nyt näkee ajella myös ilman katuvaloja.

Minna

Meistä

Joni Luostarinen

Omistaja

Hiitti sai alkunsa keväällä 2019, kun silloin Lauri Juhola ja Joni Luostarinen tapasivat. Lauri toimi silloin erään toisen yrityksen myyntipäällikkönä Seinäjoen toimipisteellä, ja kuin kohtalon kautta, Joni haki myyntialalta töitä. Heti tavattuaan heidän kemiansa kohtasivat ja molemmat tajusivat, että heidän on mahdollista yhdessä saavuttaa jotain todella ainutlaatuista.

Joni ja Lauri tekivät silloisessa työpaikassaan 7 kuukautta yhdessä todella tuloksekkaasti töitä, ja samalla kehittelivät pinnan alla omaa juttuaan. Lopulta pelisuunnitelma oli valmis, ja syntyi Hiitti.

Sekä Laurin että Jonin intohimona on aina ollut myynti, sekä asiakkaiden palvelu, joten päätoimialaksi valikoitui myyntiedustus ja maahantuonti. Lauri ja Joni rakensivat Hiitti:n puhtaasti sillä ajatuksella, että he haluavat rakentaa jotain itseään suurempaa. Jotain mistä he voivat olla itse täysin vastuussa, sillä asiakaslähtöinen ajattelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat Jonille ja Laurille kaikki kaikessa.

MISTÄ TUOTTEEMME OVAT PERÄISIN?

Aasian ja Amerikan tehtailta, koska kyseisiä tavaroita ei valmisteta Euroopassa. Pyrimme olemaan edistyksellinen maahantuoja, joka testaa uusia tuotteita ensimmäisten joukossa. Emme halua suurinta volyymia tai voittoa vaan pyrimme asettamaan hinnan samanlaisten tuotteiden rinnalle. Täten pystymme kasvattamaan yhä laajempaa tuotevalikoimaa Suomen markkinoille ja palvellen yhä paremmin teitä.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan Suomesta 1-3 arkipäivän kuluessa Postin & Matkahuollon kautta.

TAKUUT

Tuotteillamme on tuotekohtainen takuu.

KIRJAUTUMINEN & TILAUS

Käytämme nopeaa, yksinkertaista ja luotettavaa kirjautumistapaa, johon ei tarvitse erillistä salasanaa. Kirjautuminen tapahtuu aina suoraan sähköpostivarmenteella, joka on turvallisempi kuin nykypäivän salasana suojaus. Vasta tilausvaiheessa lisätään tarvittavat yhteystiedot. Tilaushistorian näet kirjautuessa sisään. 

MUITA KYSYMYKSIÄ?

Mikäli et vielä löytänyt kysymykseesi vastausta, voit olla meihin suoraan yhteydessä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Sijainti

Myymme suurimman osan tavaroista suoraan nettisivujen kautta, jotta varastotilanteemme pysyy ajantasalla. Tavarat voi myös noutaa varastoltamme, kun sovitaan haku etukäteen.

Osoite

Takalantie 128, 63150 Ruona