Hiitti on Suomalainen Valmistaja ja Maahantuoja yritys. 🇫🇮

Tuotteisiin lukeutuu huonekalut, joita teemme käsityönä mittatilauksena.🪑

Lisäksi maahantuomme laadukkaita retkeily- ja Led- tuotteita alan parhailta tomittajilta. 🔦

Ei välikäsiä - paras hinta. 💰

Miksi ostaa meiltä?

"Emme halua myydä sikaa säkissä" Nykypäivänä suurin osa käyttämistämme arkipäivän tuotteista valmistetaan Aasiassa, jonka takia suoritamme tuotteelle aina monipuoliset rasitustestit ja testaamme tuotteen itse. Täten lupaamme myydä asiakkaillemme vain korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita Suomalaisiin koteihin ja olosuhteihin. 

Tuotteisiin lukeutuu muun muassa:

- Vapaa-aikaan ja retkeilyyn tarvittavat tuotteet

- Kodin pienelektroniikkaa

- Ajoneuvojen lisävarusteet

- Kotimaiset huonekalut

- Paikalliset & kausikohtaiset käsityöt

Nämä reput ovat hyvin tehtyjä ja tyylikkäitä. Paras asia niiden suhteen on, että ne tekevät raskaasta kuormituksesta vähemmän raskaan, koska AGS-järjestelmä antaa kuorman tuntea paljon vähemmän hartioissa, kuin se todellisuudessa on.😅

Asiakkaan kommentti Amazonin kautta näistä repuista.

Pöytä löysi tiensä perille kohteeseen! Kiitos vielä kaupoista ja toimituksen järjestämisestä! 😊

Jarno

Retkeilyvalo on todella käytännöllinen ja tehokkaampi kuin luulin. Latautuu aurinkokennon avulla hienosti myös sisätiloissa! Hieno tunnelmavalo iltaisin. 🔦

Pekka

Vaihdoin autooni LED polttimot ja siitä tuli kuin uusi auto! Nyt näkee ajella myös ilman katuvaloja. 😎

Minna

Meistä

Joni Luostarinen

Omistaja

Hiitti sai alkunsa kesällä 2019. Aloitimme maahantuojana. Halusimme tuoda markkinoilla uusia tuotteita, joita markkinoilla ei vielä ollut tai tuotteet eivät olleet tarpeeksi laadukkaita Suomalaisiin olosuhteisiin. Nykyään edustamme eri ulkomaisia tuotemerkkejä ja lisäksi meillä on oma tuotesarja "Aidot Lankkutuotteet", joita valmistetaan käsityönä Etelä-pohjanmaalla. Painotamme käsitöissä kotimaisuutta, jotta raaka-aineet, valmistuksessa käytetyt materiaalit ja työvoima olisi kotimaista. Tämän johdosta meille on myönnetty Avainlippu-Sertifikaatti. 

Hiitti on puhtaasti rakennettu yrittäjyydelle ja asiakaspalvelutyölle sillä ajatuksella, että me haluamme rakentaa jotain itseään suurempaa. Jotain mistä me voimme olla itse täysin vastuussa, sillä asiakaslähtöinen ajattelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat kaikkein tärkeintä meille.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan Suomesta 1-3 arkipäivän kuluessa Postin & Matkahuollon kautta. Huonekalut rahtipalveluiden kautta. Lisäksi kotiinkuljetus mahdollisuus.

TAKUUT

Tuotteillamme on tuotekohtainen takuu.

KIRJAUTUMINEN & TILAUS

Käytämme nopeaa, yksinkertaista ja luotettavaa kirjautumistapaa, johon ei tarvitse erillistä salasanaa. Kirjautuminen tapahtuu aina suoraan sähköpostivarmenteella, joka on turvallisempi kuin nykypäivän salasana suojaus. Vasta tilausvaiheessa lisätään tarvittavat yhteystiedot. Tilaushistorian näet kirjautuessa sisään. 

MUITA KYSYMYKSIÄ?

Mikäli et vielä löytänyt kysymykseesi vastausta, voit olla meihin suoraan yhteydessä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Sijainti

Myymme suurimman osan tavaroista suoraan nettisivujen kautta, jotta varastotilanteemme pysyy ajantasalla. Tavarat voi myös noutaa, kun sovitaan haku etukäteen.

Osoite

Takalantie 128, 63150 Ruona